Bybit запустила функцію самостійного видалення акаунта, яка дає змогу користувачам самостійно видаляти свої акаунти на сторінці «Акаунт».
Нагадування:
— Після видалення акаунта всі ваші особисті дані, збережені вподобання, пов’язаний контент, наявні винагороди та будь-які активи, що залишилися на акаунті, буде видалено назавжди. Однак деякі дані можуть зберігатися на наших серверах відповідно до вимог законодавства, нормативних актів або для операційних цілей. Ця дія є незворотною, і всі пов’язані дані неможливо відновити.
— Щоб видалити акаунт, користувачі мають відповідати певним критеріям. Докладнішу інформацію див. у розділі «FAQ — Видалення акаунта».
Щоб видалити акаунт, дотримуйтесь наведених нижче інструкцій:
Крок 1: Перейдіть на сторінку «Акаунт» і натисніть «Видалити акаунт».

Крок 2: Перегляньте та підтвердьте дані акаунта, зокрема всі пов’язані субакаунти та активи, що залишилися. Перш ніж натиснути «Підтвердити», переконайтеся, що ви розумієте наслідки видалення акаунта.

Крок 3: Виконайте перевірку безпеки відповідно до вказівок.

Ваш акаунт успішно видалено, і ви більше не зможете увійти в нього.

